Υπηρεσίες

Web Design (Κατασκευή ιστοσελίδων)

Προσεγγίζουμε την επιχείρησή σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, και προσφέρουμε σε προσιτές τιμές κατασκευή ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών βασισμένες στις τελευταίες τεχνολικές εξελίξεις.

SEO - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Δεν έχετε καθόλου επισκεψιμότητα ή είναι ελάχιστη? Θέλετε να συγκαταλέγεστε μαζί με τις πρώτες σελίδες στο google και στις άλλες μηχανές αναζήτησεις? Το πετύχαμε για πολλούς μπορούμε και για εσάς.

Ανάπτυξη εφαρμογών

Έχετε ανάγκη από custom web ή και όχι εφαρμογές? Με την πολύχρονη εμπειρία μας σε ανάλυση απαιτήσεων, σχεδιασμό λογισμικού και υλοποίησή του σε πολλές πλατφόρμες εγγυάται την επιτυχία!

Όμορφο design

Η εξιδικευμένη ομάδα από designer μας παραδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η τεχνολογικά άρτια ομάδας μας είναι πλήρως προσαρμοσμένη στο αποτέλεσμα.

Πλήρης υποστήριξη

Δεν σας παραδίδουμε απλά τη δουλειά μας. Συνεχίζουμε να σας παρέχουμε βοήθεια και υποστήριξη. Η δικιά σας πρόοδος είναι παράλληλα και δικιά μας. Θέλουμε η δουλειά μας να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Εύκολη διαχείριση ιστοσελίδων

Οι δυναμικές μας ιστοσελίδες διαχειρίζονται από εύκολο μενού, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν και χρήστες χωρίς καμία τεχνολογική κατάρτιση.

  • Html5 | css3

    Η itHolster είναι από τις πρώτες εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο που αναπτύσσει σε τεχνολογίες html5, css3. Εκτός από προσανατολισμένοι στον πελάτη στην itHolster επικεντρωνόμαστε και επενδύουμε στις τεχνολογικές εξελίξεις και στην συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας.

  • Open source?

    Γίνεται πολύς λόγος για τις open source τεχνολογίες. Η πραγματικότητα είναι ότι χρησιμοποιούνται ώστε να μειώνουν το κόστος οι εταιρείες λογισμικού. Αν όμως συνδυάσουμε το open source με κατά κοινή παραδοχή κολοσσούς, όπως η Micorosft επιτυγχάνουμε ποιότητα, σταθερότητα λογισμικού και πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Οι συνεργάτες της itHolster είναι ειδικευμένοι στις πλατφόρμες της Microsoft και πόσο μάλλον σε open source πλατφόρμες της. Έτσι είμαστε σε θέση να πρεοφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες μας είτε χρησιμοποιώντας open source τεχνολογίες είτε όχι.

  • On demand ανάπτυξη λογισμικού

    Στην itHolster διαθέτουμε την εμπειρία για την ανάλυση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση εφαρμογών, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας.